OM OSS

Tack för att du är här!

Rent Apartment Finland är ett familjeägt företag. Vi erbjuder Er ett nutida alternativ av möblerade hyresbostäder. Vi vill göra ditt besök till en bekväm, hemtrevlig, unik och trygg erfarenhet.

Vi har 15 möblerade bostäder i centrum av Jyväskylä.

Vi är inte ett hotel.

LÄGENHETER

Våra lägenheter är fullt utrustade och personligt inredda. De är belägna i vanliga boningshus i centrum av Jyväskylä. Lägenheterna har 1-3 rum och är anpassade för 1-6 personer. Lägenheterna passar utmärkt som temporärt hyresboende vid tex. arbetsrelaterad vistelse. Vi kan erbjuda dig både kort- och långvarig vistelse. Ju längre du bor hos oss, desto billigare blir det.

BOKA EN LÄGENHET

LÄGENHETSUTRUSTNING

Alla lägenheter har högklassiga bäddar, komplett kök och ett snabbt bredband wifi. En del har tvättmaskin, bastu och en egen parkeringsplats. Utrustningen i lägenheterna är olika. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet som garanterar dig en trevlig vistelse. Sängkläder och handdukar finns färdigt tillhanda.

SERVICE

Vid reservation kan betalning erläggas via en betalningslänk till MobilePay, Pivo, Jousto avbetalning, nätbankskod eller räkning. Då du gjort reservationen får du närmare instruktioner, samt koden med vilken du kommer in.

Alla lägenheter är belägna på gångavstånd från centrum.

KONTAKTA

Företag: Rent Apartment Finland
E-post: info@rentapartment.fi
Tel. och WhatsApp: +358 50 447 3003
Office: Kalanterimiehentie 15, 40250 Jyväskylä


FO- nummer: 1981798-5
E-faktura-adress: 003719817985
Förmedlar ID: DABAFIHH

KONTAKTA OSS